CHP'li Sarıdan önce konvoy sonra miting
30 Mart tarihi yaklaştıkça seçim çalışmalarının doruğa ulaştığı siyasi partilerde, Cumartesi günü çok hareketli geçti.
Erdek Haber
Yayın: 24 Mart 2014 - Pazartesi 00:00
Güncelleme: 24 Mart 2014 00:00
CHP
30 Mart tarihi yaklaştıkça seçim çalışmalarının doruğa ulaştığı siyasi partilerde, Cumartesi günü çok hareketli geçti.
Eski Pazar meydanında toplanan CHP adayı Hüseyin Sarı`nın destekçileri araçlarıyla beraber Tatlısu`ya adeta çıkartma yaptı. Hınca hınç dolu 145 araçla Tatlısu`ya giden Sarı daha sonra dönüşte de ilçede kahve konuşması gerçekleştirdi. 
Erdek Cumhuriyet Caddesinde Kafe Kervan`da konuşan Sarı, seçimi kazandığı takdirde yapacağı projelerden bahsetti.
Erdek için 4 adet yeni imar alanı açma projelerinin olduğunu söyleyen Sarı, "Erdek`in kurtuluşu olan Kastri Bölgesi ile beraber 4 tane daha büyük alanı imara açacaklarını belirtip, Düzler Mahallesi ile Erdek arasında 100 hektarlık bir alanı Turizm alanı olarak imara açmak için çalışmalar başlatacaklarını bildirdi.
Seçimlerden önce kahvehanelerde atıp tutmanın kolay olduğunu vurgulayan Sarı "Şimdi sizlere bu projelerden bahsediyoruz. Peki Hüseyin Sarı seçimden önce bunları atıp tutar mı? yoksa seçimi kazanırsa gerçekten yapar mı? Allaha şükür benim Erdek`te böyle bir imajım yok. Ne söz verdiysem yerine getirdim" dedi. 
Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 10.8 ° / 2.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 5.2 ° / 0.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 1.2 ° / -5.5 ° Düzensiz hafif karlı
1

Gazeteci Balıkçı, Bahçeşehir Koleji’nde

2

Terzi Ahmet Oduncu Toprağa Verildi

3

Erdek’te Kaçak İçki Operasyonu

4

Kadın kooperatifinin ilk hedefi Paşalimanı’nda zeytinyağı tesisi

5

Bandırma Ticaret Borsası yöneticileri Kapıdağ zeytinyağı toplantısında

6

Kocabıyık ve Tetik’ten gazetemize ziyaret

7

Erdek’e sporcu Emniyet Müdürü